Diensten

De coöperatie heeft het afgelopen jaar diverse voorzieningen aangelegd waarvan ieder lid gebruik kan maken.

Informatiezuil
De verlichte informatiezuil staat aan de ingang van het bedrijventerrein. Wij hebben daartoe de opstelparkeerstrook aangelegd.
Voor € 50,00 per jaar staat uw bedrijfsnaam op de informatiezuil, zolang u lid bent en op het bedrijventerrein gevestigd bent.

Sectorborden
Sectorborden worden aan de ingang van de straat vermeld. Voor € 50,00 staat uw bedrijfsnaam of logo op het sectorbord vermeld. Voor dit bedrag wordt ook het bewegwijzeringssysteem onderhouden. Voor meer informatie en het aanvraagformulier voor het sectorbord kunt u contact met ons opnemen.

Camera’s
Camera’s vergroten de veiligheid van het bedrijvenpark. Voor een eenmalig bedrag van € 310,00 tot € 540,00 afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, wordt de omgeving geobserveerd door ons terrein dekkend HD-camerasysteem. Beelden zijn tegen vergoeding achteraf opvraagbaar via de politie.

Beveiliging
Voorkomen is beter dan genezen. De coöperatie is bezig om intelligente beveiligingsdiensten gezamenlijk in te kopen. Doordat ons bovengenoemd camerasysteem komende problemen al vroegtijdig kan signaleren en doorgeven, is het voor Particuliere Alarmcentrales (PAC’s) mogelijk om tijdig actie te ondernemen.

Voor meer informatie of wilt u een aanvraag doen inzake de bovengenoemde items dan kunt u contact met ons opnemen middels het contact formulier of stuur een e-mail naar info@bedrijvenparkdevolger.nl.

Aandachtspunten

1. Het zelfstandig plaatsen van borden langs de openbare weg is in strijd met de gemeentelijke bepalingen en worden verwijderd.
2. De coöperatie heeft een systeem opgezet waar leden tegen kostprijs gebruik van kunnen maken.
3. Bedrijfsreclame vergroot uw bekendheid en zichtbaarheid. Als u uw bedrijfsnaam op uw bedrijfspand wilt plaatsen (in redelijke verhoudingen) dan zijn er geen precariorechten verschuldigd. Bent u huurder van het bedrijfspand, raadpleeg dan uw verhuurder in verband met de mogelijkheden van het aanbrengen van reclame op bedrijfspanden.